Activitats i tallers infantils

Activitats escolars d’educació ambiental online · Adaptant-nos a la situació actual a causa de la COVID-19 i conscients de la dificultat dels centres escolars per fer sortides a la natura durant el curs 2020-21, oferim un seguit de propostes per completar el currículum escolar sense necessitat de sortir de l’aula. Més informació: www.symbiosi.cat

Críptic · Disseny i creació de jocs de pistes infantils a domicili per aniversaris, festes, trobades, comunions, casaments, escoles, etc. Més informació.

Divertàlia · Disseny i creació d’un joc infantil per conscienciar als nens i nenes dels menjadors escolars sobre la importància d’una bona alimentació i dels bons hàbits per combatre el malbaratament alimentari.

Contes infantils · Disseny i creació dels contes ‘Petita història de l’arribada de l’avet de Nadal’ i ‘Petita història de la castanya que esperava la tardor’.

Activitats i tallers d’educació ambiental 

  • Taller infantil ‘Decora el teu test i aprèn a sembrar i cuidar una llavor’ al Mercat d’Espinelves.
  • Activitat familiar ‘Fes la teva menjadora d’ocells amb material reutilitzat’ al Mercat del Ram de Vic i a l’Espai Montseny de Viladrau. 
  • Taller infantil ‘Construïm un refugi per a ratpenats’ a Espinelves.
  • Cicle de tallers familiars ‘L’aborètum, un lloc ple de vida’ a Viladrau.