Com fer un canvi d’hàbits de consum: dos documentals que no deixen indiferent

Grant Baldwin y Jen Rustemeyer són una parella de Canadà que s’ha proposat ensenyar al món que és possible aconseguir un món més sostenible. Amb dos documentals que acumulen una llarga llista de premis, els canadencs posen sobre la taula la necessitat de sumar petits esforços individuals en l’àmbit de la generació de residus i del malbaratament alimentari.

The clean bin project (2010) és el resultat d’un repte que vol comprovar si és possible viure sense generar cap mena de residu. Els protagonistes s’hi van comprometre durant un any, i aquest documental reflecteix les dificultats i les anècdotes amb què es van trobar, alhora que fa prendre consciència que amb petits canvis en els nostres hàbits de consum podem aconseguir grans beneficis pel medi ambient.

 

 

 

 

 

 

Just eat it: a food waste story (2014) parteix de la preocupant xifra que indica que gairebé el 50% dels aliments acaben a les escombraries. En aquest cas, els protagonistes decideixen començar a viure aprofitant només el menjar en bon estat que descarten els comerços, els restaurants i els particulars. Una altra història impactant amb la qual asseguren que “no tornaràs a veure la teva nevera de la mateixa manera”.

 

 

 

 

 

 

Que tingueu un bon dia 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.