Descobreix les kokedamas de Koquercus, un regal original per aquestes festes!

És indiscutible que les plantes donen vida a qualsevol espai, i avui us volem parlar un projecte que ha sorgit ben a prop de casa nostra i que ens encanta!

Coneixeu les kokedamas? Es tracta d’una tècnica japonesa molt antiga que consisteix en fer créixer una planta en una esfera composada bàsicament per terra, akadamas (boles d’argila) i molsa. Amb aquest procés artesanal s’aconegueix que les plantes tinguin un aspecte molt original ja que no necessiten test. Són ideals per penjar, tot i que també poden col·locar-se a sobre d’un suport.

Durant els últims dies ja us hem anat explicant que aquesta setmana som presents a la Fira de l’avet d’Espinelves i estem encantats que Koquercus, un projecte dedicat a l’elaboració de kokedamas personalitzades, ens hagi fet aquesta decoració preciosa per la nostra parada. Els petits avets de nadal no ens poden agradar més!

Us convidem a conèixer el projecte de Koquercus. No us sembla que és un regal ideal per aquestes festes? Aquí teniu algunes imatges de les que podeu trobar a la nostra parada, on també les podreu comprar. Veniu a veure’ns!

Que tingueu un bon dia 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.