Educació ambientalEl dia a dia de Zum

El diumenge 14 d’octubre, descobreix el Lluçanès amb tots els sentits!

No ens negareu que la tardor és una dels millors moments de l’any per fer sortides a la natura, els arbres comencen a canviar de color i la temperatura encara ens permet sortir de casa amb la família o els amics sense quedar glaçats! És per això que avui volem animar-vos a participar en una proposta que hem organitzat per aquest proper diumenge 14 d’octubre juntament amb l’Espai Perot Rocaguinarda d’Olost (a qui, per cert, volem agrair la confiança i les ganes d’impulsar projectes de descoberta del territori que tenim més a prop i que sovint desconeixem).

L’activitat que us proposem és una sortida guiada per conèixer els voltants d’Olost amb els 5 sentits i poder veure, olorar, escoltar, tocar i tastar els elements que configuren la natura del Lluçanès.

L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar amb productes d’Olost a l’Espai Perot Rocaguinarda i a les 10 s’iniciarà el recorregut per la natura. La sortida durarà unes tres hores i es completarà amb un taller/activitat per a tots els participants. 

Com que l’objectiu de la sortida és mostrar tot el que Olost pot oferir, la iniciativa s’adreça a un públic molt àmpli i amb un preu molt assequible. Els adults poden participar-hi per només 5€ i els infants de 0 a 12, gratuïtament. Tothom que vulgui apuntar-s’hi pot fer-ho abans del 12 d’octubre al 620 83 71 50 o a lespairocaguinarda@gmail.com. 

L’Espai Perot Rocaguinarda és un centre d’interpretació del bandolerisme on es pot descobrir la història del bandoler més famós del Lluçanès: Perot Rocaguinarda. El centre obre les seves portes entre semana, per a públic escolar, grups i particulars i també els diumenges al matí durant tot l’any. Ara, amb aquesta sortida, vol donar a conèixer el paisatge propi del Lluçanès. A banda de l’esmorzar i del recorregut, tots aquells que ho desitgin podran fer la visita guiada al centre el mateix dia o bé reservar-la per fer-la en una altra ocasió. 

L’activitat programada pel 14 d’octubre serà, en un principi, la primera de tres sortides que giraran entorn dels 5 sentits, la cultura i els bandolers i les herbes remeieres. La segona de les sortides segurament es programarà el 3 de novembre, coincidint amb el mateix cap de semana de la Xa Fira d’en Rocaguinarda (el diumenge 4 de novembre) i la tercera es farà a la primavera. 

Que tingueu un bon dia 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *