Els productes sostenibles són tendència a la xarxa

No farem cap descobriment si us diem que Instagram és una font inesgotable de projectes interessants, i avui en volem destacar tres que ens han cridat l’atenció per la vessant sostenible i original dels seus productes.

 

Sheedo, un paper que es planta

Ens fascina la idea de poder tornar una petita part de tot el que ens regala la natura! Els creadors de Sheedo proposen un paper de llavors que, un cop utilitzat, es pot plantar. Per elaborar-lo han substituit la cel·lulosa pel cotó residual, les màquines per les persones i els químics per les llavors, de manera que no és necessari talar arbres. Al seu compte d’Instagram trobareu exemples bonics del que es pot fer amb aquest paper:

 

Yuhme, una ampolla que substitueix el plàstic

A part d’ajudar a reduir la gran quantitat d’ampolles de plàstic que consumim, aquesta ampolla d’aigua fabricada amb canya de sucre i lliure de materials tòxics té un component solidari que no podem passar per alt. I és que cada ampolla venuda garanteix sis mesos d’aigua potable per una persona de l’Àfrica subsahariana. Aquí hi veureu alguns dels dissenys que ofereixen:

A post shared by Yuhme (@ouryuhme) on

 

Zero Habits, una aposta per un nou estil de vida

Comprar i viure sense utilitzar el plàstic sembla una missió impossible, però cada vegada hi ha més projectes que aposten pels productes que poden substituir-lo. Només necessitem fer un petit esforç per acostumar-nos-hi! Bosses, productes de bellesa i utensilis per la cuina són alguns dels seus productes:


Que tingueu un bon dia 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.