Envasos sostenibles: hi ha vida més enllà del plàstic!

Segur que més d’una vegada us heu posat les mans al cap en veure la quantitat d’envasos de plàstic que utilitzem gairebé sense adonar-nos-en en el nostre dia a dia. Es fa tan difícil anar a qualsevol botiga o supermercat i intentar ser sostenible!

Tal com s’acostuma a dir, però, “d’un gran mal en surt un gran bé”, i donant un cop d’ull a la xarxa ens adonem que hi ha alternatives al plàstic que no només tenen un disseny bonic, sinó que a més a més són 100% ecològics.

Hem recollit 6 productes d’alimentació que no sabem si són bons, però que segur que tant tu com nosaltres ens els emportariem a casa només per la seva aparença.

Qui ha dit que els fruits secs sempre han d’anar envasats amb bosses o caixes de plàstic?

Costa pensar que podem comprar fruita sense utilitzar bosses de plàstic, oi?

A tothom li ve de gust un sandvitx a qualsevol hora del dia, i més si ens el presenten així.

Però no tot es basa en el cartró. Fixeu-vos en aquests ous!

Ho confessem, aquesta idea ens té el cor robat. Es tracta d’un envàs que, un cop ens hem atipat, es pot fer servir per plantar una llavor. Només cal cobrir-lo de terra i ell sol es degradarà. En aquest enllaç podeu veure tot el procés.

I perquè no només els humans hem d’ajudar a mantenir el medi ambient, acabem aquest recull amb un envàs de menjar per a gossos ben original i sostenible.

Que tingueu un bon dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.