Oh, benvinguts, passeu, passeu!

No sabeu la il·lusió que ens fa estrenar pàgina web i blog! Després d’uns mesos de canvis i de molta feina per engegar Zum, sembla que les coses es van posant a lloc i comencem el mes de març carregats d’energia i contents de veure que els projectes que vèiem tan lluny van agafant forma.

I així és com ens trobem els últims dies, amb un cafè a la mà i fent les mil i una per organitzar un caos del qual encara no sabem com en sortirem (però ho farem!).

Aquest blog servirà per compartir la part més personal de Zum. Tenim ganes d’explicar-vos el dia a dia de l’empresa però també iniciatives que trobem interessants, idees que ens inspiren, projectes que ens agraden i consells que ens ajuden a fer del nostre entorn el millor lloc on viure.

Volem que aquest espai i les nostres xarxes socials siguin un punt de trobada pels amants de la natura i el medi ambient. Estarem encantats de conèixer-vos i d’intercanviar informació i experiències. Així doncs, us convidem a unir-vos al nostre Facebook, Twitter i Instagram.

Que tingueu un bon dia 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.