El dia a dia de Zum

Participa al nostre taller dins de la Setmana de la Natura!

Des d’aquest dissabte i fins el 5 de juny es celebra la Setmana de la Natura. Des de Zum hem decidit implicar-nos-hi amb una activitat que de seguida us explicarem! Abans, però, us volem fer cinc cèntims de quin és lobjectiu d’aquesta iniciativa i com podeu aportar-hi el vostre granet de sorra.

La Setmana de la Natura és una campanya destinada a promoure activitats arreu de Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura del nostre territori. Es tracta de 10 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli: excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… i un munt de propostes més dirigides a tots els públics.

Hi ha moltes maneres d’actuar per la natura, i a Zum us convidem a visitar el Mercat d’Espinelves del dia 3 de juny on farem un taller perquè els més petits puguin decorar un test, sembrar la seva llavor de rave i emportar-se’l a casa per fer-lo créixer! En aquest enllaç podeu veure tots els detalls de l’activitat.

Us animem a venir i a participar en aquest o en qualsevol altre taller de la Setmana de la Natura!

Que tingueu un bon dia 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *