Projectes

Alguns dels projectes en què treballem o hem treballat

‘Les herbes remeieres i les plantes culinàries’, ‘La història d’en Perot Rocaguinarda a través dels seus personatges femenins’, (Aj. Olost); ‘Els boscos de les Guilleries des d’una altra perspectiva’, ‘Fem el nostre herbari de les plantes d’Espinelves’ (Ass. Artigar); ‘La tardor amb uns altres ulls’, ‘Anem a buscar el tió al bosc’ i cicle de sortides fotogràfiques (Aj. Viladrau); Activitats de descoberta de flora i fauna (Aj. Rupit i Pruit)

‘Aprèn a sembrar i cuidar una llavor’ (Aj. Espinelves), ‘Fes una menjadora d’ocells amb material reutilitzat’ (Osona Turisme), ‘Construïm un refugi per a ratpenats’ (Ass. Artigar), cicle de tallers ‘L’aborètum, un lloc ple de vida’ (Aj. Viladrau).

Activitats online per apropar la natura a escoles, infants i famílies durant el confinament derivat de la pandèmia Covid-19.

Disseny i realització d’activitats tipus escape room a domicili (Críptic) per a festes infantils, aniversaris, trobades d’amics o familiars, comunions, casaments, activitats per a escoles, AFAs, esplais, etc.

Creació d’un joc de pistes personalitzat i dirigit a grups escolars per dinamitzar l’oferta educativa de l’Espai Perot Rocaguinarda d’Olost.

Disseny d’un joc didàctic per a la conscienciació sobre el malbaratament alimentari dirigit a alumnat de menjadors escolars (Divertàlia).

Gestió de l’equipament turístic Espai Montseny, organització de la Fira de la Castanya i el Ball de Bruixes (Aj. Viladrau).

Proposta d’activitats familiars autoguiades a la natura dirigida als hostes d’un allotjament de turisme rural (Els Plans de Cornet).

Organització del Water Youth Talent, un programa de beques per a persones joves amb sensibilitat ambiental (Project WET, Fundació Vincles).

Lloguer d’e-bikes per descobrir el PN del Montseny amb possibilitat de comptar amb l’acompanyament d’un guia local.

 

Projecte de recuperació de varietats locals i gestió del programa d’activitats per a centres educatius i famílies (Consorci del Parc de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs).

 

Formació sobre compostatge a casa i seguiment de les tasques de les persones participants (Aj. Sant Cugat del Vallès); formació per a nous informadors del Punt d’Informació Turística del PN del Montseny (Diputació de Girona).

‘Petita història de la castanya que esperava l’arribada de la tardor’ i ‘Petita història de l’arribada de l’avet de Nadal’ amb el suport d’il·lustradors locals.

Coordinació del projecte de sensibilització sobre la importància de beure aigua de l’aixeta per a l’alumnat de les escoles de Tarragona (EMATSA).

Decàleg de bones pràctiques digirit a veïns/es i turistes i proposta d’activitats complementàries (Aj. Castellcir).

Publicació ‘40 anys de l’escola de natura Can Lleonart’ (PN del Montseny); agenda escolar del PN del Montseny i del Parc del Castell de Montesquiu (Diputacions de Barcelona i Girona); exposició ‘40 anys d’educació ambiental i conservació al PN i RB del Montseny’, entrevistes 40è aniversari del Servei del Medi Ambient, textos de la pàgina web de l’OTPAT; vídeos per a l’acte de cloenda del V Fòrum de Medi Ambient i Món Local (Diputació de Barcelona); redacció de textos per a pàgines web (Duwidu).

Servei de comunicació i premsa per al Consorci del Lluçanès; notes de premsa i relació amb els mitjans per al projecte Rustik (EMD Sant Miquel de Balenyà), la Fira de la Castanya i Ball de Bruixes (Aj. de Viladrau), i Project WET (Fund. Vincles); redacció d’informes i comunicació de Responsabilitat Social Corporativa.

Material promocional (SCEA), identitat corporativa (Alimara), xarxes socials (Creixans-Kses), foto i vídeo (Mas Casablanca, Stances), creació web (Fund. Vincles).

Organització i dinamització del I Fòrum d’Acció Climàtica (Aj. Sant Andreu de la Barca).

Algunes de les empreses i entitats que han confiat en nosaltres