QUI SOM

L’EMPRESA

Zum és una empresa jove que neix amb l’objectiu d’unir dues passions: la comunicació i l’educació ambiental. Estem convençuts que no estan tan lluny l’un de l’altre! Tant l’educació com la comunicació corporativa han d’adaptar-se contínuament a nous models i tendències, i el nostre objectiu és fer-ho sense deixar de banda el respecte pel medi ambient i difonent els bons hàbits de projectes i empreses que fan que cada vegada siguem una mica més conscients de la importància de respectar l’entorn en què vivim.

L’EQUIP

L’equip de Zum el formem dues persones que, després de diversos anys ocupant llocs de treball convencionals, hem decidit començar un projecte propi amb ganes de donar forma a les nostres idees i inquietuds relacionades amb la comunicació, l’educació i el medi ambient.

Estem situats a la zona del Montseny, a la comarca d’Osona. Quan no estem treballant ens trobareu pujant muntanyes, gaudint de la natura, viatjant o descobrint qualsevol tipus de gastronomia. Sempre amb ganes d’aprendre i envoltats de gent positiva que ens omple d’energia.

ARNAU
Enginyer agrícola i ambiental

Ha dedicat la seva carrera professional i també el seu temps lliure a l’educació ambiental. Li apassiona acompanyar a grans i petits a descobrir l’entorn natural i transmetre els valors del respecte pel medi ambient.

ANNA
Periodista 

Després de treballar i col·laborar en diversos mitjans de comunicació, ha centrat els últims anys en el camp de la comunicació corporativa. Li obsessiona descobrir projectes amb ànima i conèixer persones que fan de la seva passió una manera de viure.

Também tenim la sort de comptar amb una xarxa de col·laboradors de confiança que arriben on nosaltres no podem arribar.